Opleiding Holistisch Coach-Counselor - Post Hbo

7522138_m

Waardevol

Omdat ik oprecht vind dat al onze gevoelens, emoties, lichamelijke en psychische signalen waardevol zijn, en juist het samenspel van deze symptomen uitdrukking kunnen zijn van een innerlijk verlangen naar verandering/heelheid, maak ik in mijn coaching gebruik van allerlei technieken en interventies die ik de afgelopen jaren heb geleerd. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van diep luisteren, Inquiery, emotionele expressie, (energetisch) lichaamswerk, gestallt en innerlijke dialoog, bewuste en onbewuste overtuigingen (Psych-K), visualisaties, meditatie en mindfulness. En natuurlijk een goed gesprek ūüôā

 

Integratieve benadering

In toenemende mate ben ik de afgelopen jaren professionals tegen gekomen die aangaven behoefte te hebben aan een aanvullende opleiding waarbij juist die holistische en integratieve benadering van lichamelijke, emotionele en psychische ‚Äėproblematiek‚Äô in coachende begeleiding centraal staat. En dat heeft mij, samen met medisch en holistisch arts en therapeut G. B√∂ckler, ge√Įnspireerd tot de ontwikkeling van de Post Hbo Holistisch Coach-Counselor die wij in samenwerking met het NOGG (Nederlands Opleidingsinstituut Geestelijke Gezondheidszorg) aanbieden.

De Post Hbo Holistisch Coach-Counselor is gericht op het werken met innerlijke aandacht, werken in het hier en nu, diep luisteren en een diepere betekenis ontdekken van de psychische, lichamelijke en emotionele signalen.

 

Doel van de Post Hbo Holistisch Coach-Counselor

is om je op te leiden tot een zelfstandige, kwaliteitsgerichte professional die in staat is met empathie en zonder oordeel te luisteren naar problemen, existenti√ęle vragen en/of onbehagen op welk gebied dan ook die de cli√ęnt ervaart en diens volle expressie als mens in de weg staan. Je ondersteunt de ontwikkeling van de inherente mogelijkheden van de cli√ęnt om deze belemmering om te zetten dan wel om anders met deze belemmeringen om te gaan. Je werkt hierbij met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid.

 

‚ÄúEen Holistisch Coach-Counselor is in staat een cli√ęnt te begeleiden bij vragen op alle levensgebieden, of het nu gaat over gezondheid, relaties, werk of spirituele groei.‚ÄĚ

 

Psychotherapeute Tarika Glubin (www.free4being.com) en Sjamane Gitika Linser zijn de overige docenten van de opleiding.

De volgende leergang start 11 januari 2017

Met deze Post Hbo Holistisch Coach-Counselor bieden we een van de meest veelzijdige coach opleiding in Nederland, waarbij je na afronding een breed onderlegde en zelfstandige professional bent.

 

Erkenning

De opleiding is geaccrediteerd  bij SNRO-Instituut (zie: SNRO)

 

Vrijblijvend gesprek

Voor uitgebreide informatie en data verwijs ik graag naar de website van het NOGG. 

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek over mogelijke deelname aan de Post HBO Holistisch Coach.

Contact