Coaching voor particulieren

46779225_m

De grootste moed is durven te zijn wie je bent. –
John Lancaster Spalding

Je kunt bij mij terecht met problemen, existentiële vragen en/of onrust op alle levensgebieden, of het nu gaat over gezondheid, stress, burn-out, rouwverwerking, emotioneel en psychisch onbehagen, relaties, werk of spirituele groei.

Je zult van mij niet leren hoe je een leven zonder teleurstelling, pijn, angst, onzekerheden en of twijfels kunt leiden, deze gevoelens zijn immers onlosmakelijk met leven verbonden.

Wat er in je leven gebeurt heb je namelijk niet altijd in je hand, wel kun je ruimte ervaren in de manier waarop je met die gebeurtenissen omgaat. Ik zal je helpen hier inzicht in te krijgen, zodat je je gevoelens toe kunt laten en bewust om kunt gaan met stress, pijn en ander onbehagen.

Niet door zogenaamde acceptatie, maar met compassie, erkenning en bewuste actie. Met open aandacht voor je binnenwereld ga je immers duidelijker voelen wat je eigenlijk wilt en nodig hebt in je leven.

 

Waardevol

23254657_mOmdat ik oprecht vind dat al onze gevoelens, emoties, lichamelijke en psychische signalen waardevol zijn, en juist het samenspel van deze symptomen uitdrukking kunnen zijn van een innerlijk verlangen naar verandering/heelheid, maak ik in mijn coaching gebruik van allerlei technieken en interventies die ik de afgelopen jaren heb geleerd.

Zoals bijvoorbeeld op het gebied van diep luisteren, Inquiery, emotionele expressie, (energetisch) lichaamswerk, gestallt en innerlijke dialoog, bewuste en onbewuste overtuigingen (Psych-K), visualisaties, meditatie en mindfulness. En natuurlijk een goed gesprek 🙂

 

Ik nodig je van harte uit contact met mij op te nemen voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

 

Contact